Slet din Smokie-konto
Senest opdateret: 2. november 2026
Slet i Smokie-appen
Du kan slette din Smokie-konto direkte i appen:
- Åbn Smokie.
- Gå til Profile.
- Gå til Account.
- Tryk på Delete Account.
- Bekræft sletningen.
Hvis du ikke kan få adgang til appen
Hvis du ikke kan få adgang til din Smokie-konto, kan du skrive til support@smokie.app. Har kontoen en e-mailadresse, så skriv fra den. Hvis du loggede ind med telefonnummer eller brugte Apples private e-mailrelæ, skal du fortælle, hvilken loginmetode du brugte, så vi kan hjælpe med at bekræfte ejerskabet. Send ikke adgangskoder eller bekræftelseskoder. Brug emnelinjen “Delete my Smokie account” (slet min Smokie-konto).
Vi kan bede dig bekræfte, at du ejer kontoen, før vi gennemfører anmodningen.
Hvad sletningen gør
Når kontoen slettes, deaktiverer Smokie den, og din profil er ikke længere synlig i appen.
Vi fjerner eller anonymiserer identificerende konto- og profiloplysninger, herunder loginidentifikatorer og tilknyttede loginmetoder, navn og e-mailadresse leveret af udbyderen, profilnavn, profilfoto, fødselsdato, land, køn og gemsaldo. Vi tilbagekalder også aktive sessioner, annullerer aktive søgninger og ubesvarede venneanmodninger og fjerner dit uploadede Smokie-profilfoto, hvis Smokie opbevarer det.
Hvad der kan blive opbevaret
Smokie beholder ikke din slettede profil som en aktiv brugerprofil. Begrænsede registreringer kan kun blive opbevaret, når det er nødvendigt af hensyn til sikkerhed, beskyttelse, forebyggelse af svindel, overholdelse af loven, købshistorik, tvistbehandling eller moderation. Det kan omfatte anmeldelser, blokeringer, transaktionsoplysninger og begrænsede registreringer knyttet til forebyggelse af misbrug.
Nogle data kan også forblive hos tredjepartsudbydere, såsom udbydere af chat, betalinger, appbutikker, hosting eller videoinfrastruktur, i henhold til deres praksis for opbevaring og sletning.
Brug for hjælp?
Kontakt os på support@smokie.app.