Slett Smokie-kontoen din

Sist oppdatert: 2. november 2026

Slett i Smokie-appen

Du kan slette Smokie-kontoen din direkte i appen:

  1. Åpne Smokie.
  2. Gå til Profile.
  3. Gå til Account.
  4. Trykk på Delete Account.
  5. Bekreft slettingen.

Hvis du ikke får tilgang til appen

Hvis du ikke får tilgang til Smokie-kontoen din, send oss en e-post på support@smokie.app. Hvis kontoen har en e-postadresse, kontakt oss fra den adressen. Hvis du logget inn med telefon eller brukte Apples private e-postvideresending, fortell hvilken innloggingsmetode du brukte, slik at vi kan hjelpe med å bekrefte eierskapet. Ikke send passord eller bekreftelseskoder. Bruk emnefeltet "Delete my Smokie account".

Vi kan be deg bekrefte at du eier kontoen før vi fullfører forespørselen.

Hva sletting gjør

Når kontoen din slettes, deaktiverer Smokie kontoen, og profilen din er ikke lenger synlig i appen.

Vi fjerner eller anonymiserer identifiserende konto- og profilopplysninger, inkludert innloggingsidentifikatorer og tilknyttede innloggingsmetoder, navn og e-postadresse fra leverandøren, profilens visningsnavn, profilbilde, fødselsdato, land, kjønn og gemsaldo. Vi tilbakekaller også aktive økter, avbryter aktive søk og ventende venneforespørsler, og fjerner det opplastede Smokie-profilbildet ditt hvis det er lagret hos Smokie.

Hva som kan beholdes

Smokie beholder ikke den slettede profilen din som en aktiv brukerprofil. Begrensede opplysninger kan bare beholdes når det trengs for sikkerhet, beskyttelse, svindelforebygging, etterlevelse av loven, kjøpshistorikk, tvisteløsning eller moderering. Dette kan omfatte rapporter, blokkeringer, transaksjonsopplysninger og begrensede opplysninger knyttet til å forebygge misbruk.

Noen data kan også forbli hos tredjepartsleverandører, som leverandører av chat, betaling, appbutikker, hosting eller videoinfrastruktur, i tråd med deres rutiner for oppbevaring og sletting.

Trenger du hjelp?

Kontakt oss på support@smokie.app.