מחיקת חשבון Smokie שלכם

עדכון אחרון: 2 בנובמבר 2026

מחיקה באפליקציית Smokie

אפשר למחוק את חשבון Smokie ישירות באפליקציה:

  1. פותחים את Smokie.
  2. עוברים לפרופיל.
  3. עוברים לחשבון.
  4. לוחצים על מחיקת חשבון.
  5. מאשרים את המחיקה.

אם אין לכם גישה לאפליקציה

אם אין לכם גישה לחשבון Smokie, כתבו לנו ל-support@smokie.app. אם לחשבון שלכם יש כתובת אימייל, פנו אלינו מאותה כתובת. אם נכנסתם באמצעות טלפון או השתמשתם בשירות הממסר של כתובת אימייל פרטית של Apple, ציינו באיזו שיטת כניסה השתמשתם כדי שנוכל לעזור לאמת את הבעלות. אין לשלוח סיסמאות או קודי אימות. השתמשו בשורת הנושא "Delete my Smokie account".

ייתכן שנבקש מכם לאמת שהחשבון בבעלותכם לפני השלמת הבקשה.

מה קורה במחיקה

כשחשבונכם נמחק, Smokie משביתה את החשבון והפרופיל שלכם כבר אינו גלוי באפליקציה.

אנחנו מסירים מידע מזהה של החשבון והפרופיל או הופכים אותו לאנונימי, ובכלל זה מזהי כניסה ושיטות כניסה מקושרות, שם וכתובת אימייל שסופקו בידי ספק, שם תצוגה בפרופיל, תמונת פרופיל, תאריך לידה, מדינה, מגדר ויתרת אבני חן. אנחנו גם מבטלים חיבורים פעילים, חיפושים פעילים ובקשות חברות ממתינות, ומסירים את תמונת הפרופיל שהעליתם ל-Smokie אם היא מאוחסנת אצל Smokie.

מה עשוי להישמר

Smokie אינה שומרת את הפרופיל שנמחק כפרופיל משתמש פעיל. רשומות מוגבלות עשויות להישמר רק לצורכי בטיחות, אבטחה, מניעת הונאה, עמידה בדרישות החוק, היסטוריית רכישות, טיפול במחלוקות או פיקוח על תכנים. הדבר עשוי לכלול דיווחים, חסימות, רשומות עסקאות ורשומות מוגבלות הקשורות למניעת שימוש לרעה.

ייתכן שחלק מהנתונים יישארו גם אצל ספקי שירות חיצוניים, כגון ספקי צ'אט, תשלום, חנויות אפליקציות, אחסון או תשתית וידאו, בהתאם לנוהלי שמירת הנתונים ומחיקתם אצלם.

צריכים עזרה?

פנו אלינו בכתובת support@smokie.app.