आफ्नो Smokie खाता मेटाउनुहोस्
पछिल्लो अद्यावधिक: नोभेम्बर 2, 2026
Smokie एपबाट मेटाउनुहोस्
आफ्नो Smokie खाता एपभित्रैबाट मेटाउन सक्नुहुन्छ:
- Smokie खोल्नुहोस्।
- Profile मा जानुहोस्।
- Account मा जानुहोस्।
- Delete Account थिच्नुहोस्।
- मेटाउने निर्णय पुष्टि गर्नुहोस्।
एपमा पहुँच नभएमा
आफ्नो Smokie खातामा पहुँच नभए support@smokie.app मा इमेल गर्नुहोस्। खातामा इमेल ठेगाना छ भने त्यही ठेगानाबाट सम्पर्क गर्नुहोस्। फोनबाट लगइन गर्नुभएको वा Apple को निजी इमेल रिले प्रयोग गर्नुभएको भए खाताको स्वामित्व पुष्टि गर्न मद्दतका लागि कुन लगइन विधि प्रयोग गर्नुभएको थियो भन्नुहोस्। पासवर्ड वा प्रमाणीकरण कोड नपठाउनुहोस्। इमेलको विषयमा "Delete my Smokie account" लेख्नुहोस्।
अनुरोध पूरा गर्नुअघि खाता तपाईंकै हो भनेर पुष्टि गर्न भन्न सक्छौं।
खाता मेटाउँदा के हुन्छ
तपाईंको खाता मेटाइएपछि Smokie ले खाता निष्क्रिय बनाउँछ र एपमा तपाईंको प्रोफाइल देखिँदैन।
हामी पहिचान खुलाउने खाता र प्रोफाइल जानकारी हटाउँछौं वा व्यक्तिसँग जोड्न नमिल्ने बनाउँछौं। यसमा लगइन पहिचानकर्ता र जोडिएका लगइन विधि, सेवा प्रदायकबाट प्राप्त नाम र इमेल, प्रोफाइलमा देखिने नाम, प्रोफाइल फोटो, जन्ममिति, देश, लिङ्ग र जेमको मौज्दात पर्छन्। चलिरहेका सत्र रद्द गर्छौं, जारी खोज र स्वीकार हुन बाँकी साथी अनुरोध रद्द गर्छौं र Smokie मा भण्डारण गरिएको भए तपाईंले अपलोड गरेको Smokie प्रोफाइल फोटो पनि हटाउँछौं।
के सुरक्षित राख्न सकिन्छ
Smokie ले मेटाइएको प्रोफाइललाई सक्रिय प्रयोगकर्ता प्रोफाइलका रूपमा राख्दैन। सुरक्षा, संरक्षण, ठगी रोकथाम, कानुन पालना, खरिद इतिहास, विवाद समाधान वा सामग्री नियमनका लागि आवश्यक हुँदा मात्र सीमित अभिलेख राख्न सकिन्छ। यसमा रिपोर्ट, ब्लक, कारोबार अभिलेख र दुरुपयोग रोकथामसँग सम्बन्धित सीमित अभिलेख पर्न सक्छन्।
च्याट, भुक्तानी, एप स्टोर, होस्टिङ वा भिडियो पूर्वाधारजस्ता तेस्रो-पक्ष सेवा प्रदायकसँग पनि उनीहरूको डेटा राख्ने र मेटाउने नीतिअनुसार केही डेटा बाँकी रहन सक्छ।
सहायता चाहिन्छ?
support@smokie.app मा सम्पर्क गर्नुहोस्।