Smokie бүртгэлээ устгах
Сүүлд шинэчилсэн: 2026 оны 11-р сарын 2
Smokie апп дотроос устгах
Smokie бүртгэлээ апп дотроос шууд устгаж болно:
- Smokie-г нээ.
- Profile руу ор.
- Account руу ор.
- Delete Account дээр дар.
- Устгахыг баталгаажуул.
Апп руу нэвтэрч чадахгүй бол
Smokie бүртгэлдээ нэвтэрч чадахгүй бол support@smokie.app хаягаар имэйл бичээрэй. Бүртгэлд имэйл хаяг байгаа бол тэр хаягаасаа холбогдоорой. Утсаар нэвтэрсэн эсвэл Apple-ийн хувийн имэйл дамжуулах үйлчилгээг ашигласан бол эзэмшлийг шалгахад туслахын тулд ямар нэвтрэх арга хэрэглэснээ хэлээрэй. Нууц үг, баталгаажуулах код бүү явуул. Захидлын гарчигт “Delete my Smokie account” гэж бич.
Хүсэлтийг гүйцэтгэхээс өмнө тухайн бүртгэлийн эзэн мөн болохыг батлахыг хүсэж болно.
Устгахад юу болох вэ
Бүртгэл устахад Smokie түүнийг идэвхгүй болгож, профайл апп дотор харагдахаа болино.
Нэвтрэхэд ашигладаг таних мэдээлэл, холбосон нэвтрэх аргууд, үйлчилгээ үзүүлэгчээс ирсэн нэр, имэйл хаяг, профайлын харагдах нэр, зураг, төрсөн өдөр, улс, хүйс, эрдэнийн чулууны үлдэгдэл зэрэг хүнийг таних боломжтой бүртгэл, профайлын мэдээллийг устгах эсвэл эзэнтэй нь холбох боломжгүй болгоно. Мөн идэвхтэй нэвтрэлтийг хүчингүй болгож, явагдаж буй хайлт, хариу хүлээж буй найзын хүсэлтийг цуцалж, Smokie-д хадгалсан бол оруулсан профайлын зургийг устгана.
Юуг хадгалж үлдээж болох вэ
Smokie устгасан профайлыг идэвхтэй хэрэглэгчийн профайл болгон хадгалахгүй. Аюулгүй байдал, системийн хамгаалалт, залилангаас сэргийлэх, хууль тогтоомжийн шаардлагыг хангах, худалдан авалтын түүх, маргаан шийдвэрлэх, хяналт зохицуулалтад шаардлагатай үед л хязгаарлагдмал бүртгэл хадгалж болно. Үүнд зөрчлийн мэдээлэл, хэрэглэгчдийг хориглосон тухай бүртгэл, гүйлгээний бүртгэл болон зүй бус ашиглалтаас сэргийлэхтэй холбоотой хязгаарлагдмал бүртгэл багтаж болно.
Зарим мэдээлэл чат, төлбөр, аппын дэлгүүр, хостинг, видео дэд бүтцийн үйлчилгээ үзүүлэгч зэрэг гуравдагч талд тэдний хадгалах, устгах журмын дагуу мөн үлдэж болно.
Тусламж хэрэгтэй юу?
support@smokie.app хаягаар холбогдоорой.